Index  •  FAQ  •  Search  

It is currently Wed Dec 01, 2021 1:09 am

This is a static archive the Twin Cities Carry forum, maintained as a public service by the current forum of record, The Minnesota Carry Forum.

All times are UTC - 6 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Has Auto Logon stopped working? 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 7:17 am 
Longtime Regular
User avatar

Joined: Wed Jul 19, 2006 12:04 pm
Posts: 1682
Location: Wright County
Auto log-on hasn't worked for me for about 8 months, I'm using IE8 right now. I've just gotten used to it.

_________________
Get Off My Lawn.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 7:35 am 
Raving Moderate
User avatar

Joined: Thu Mar 23, 2006 12:46 pm
Posts: 1292
Location: Minneapolis
Paul, you may have posted it before, but what OS and browser are you using?

_________________
I'm liberal, pro-choice, and I carry a gun. Any questions?

My real name is Jeremiah (go figure). ;)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 7:57 am 
Forum Moderator
User avatar

Joined: Mon Aug 08, 2005 11:37 pm
Posts: 1571
Location: Detroit Lakes, MN
Jeremiah wrote:
Paul, you may have posted it before, but what OS and browser are you using?
XP IE6....just stopped workng today

_________________
Paul Horvick
http://shootingsafely.com
---
Contact us to schedule a class for you and your friends, and check our website for more information http://shootingsafely.com


Offline
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 8:17 am 
Raving Moderate
User avatar

Joined: Thu Mar 23, 2006 12:46 pm
Posts: 1292
Location: Minneapolis
Hmmm... not having a Windows box handy, is there anything in Microsoft's goofy security settings that would cause it? Specifically, something that disallows automatic filling in of forms?

ETA Update: In looking briefly at a XP machine here with IE7, I noticed a checkbox at Internet Properties => Advanced => Browsing => "Use Inline AutoComplete". That doesn't sound like it should control this, but you may want to check it anyway. Someone with more IE skills may be more help here; I'm a Mac/Ubuntu Linux guy... :wink:

_________________
I'm liberal, pro-choice, and I carry a gun. Any questions?

My real name is Jeremiah (go figure). ;)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 2:01 pm 
Longtime Regular
User avatar

Joined: Sun Oct 12, 2008 8:36 am
Posts: 702
Location: St. Paulish
Hasnt been working for a month with IE7 for me.

_________________
Proud owner of 2 wonderful SGH holsters.
"If man will not work, he shall not eat" (2 Th 3:14)
"If you don't have a sword, sell your cloak and buy one" -Jesus (Luke 22:36)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 2:06 pm 
Longtime Regular
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 9:40 pm
Posts: 2264
Location: Eden Prairie
Hmmm, I'm on a Mac...like everything else, it just works. :mrgreen:


Offline
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 2:15 pm 
Raving Moderate
User avatar

Joined: Thu Mar 23, 2006 12:46 pm
Posts: 1292
Location: Minneapolis
mrokern wrote:
Hmmm, I'm on a Mac...like everything else, it just works. :mrgreen:


Ditto. :)

_________________
I'm liberal, pro-choice, and I carry a gun. Any questions?

My real name is Jeremiah (go figure). ;)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 2:18 pm 
Longtime Regular
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2005 10:11 am
Posts: 572
Location: West of Hope, MN (S. Central MN)
I'm running IE7. I posted this in this topic on Nov. 25.

Occasionally my auto-login quits working. I do the following and it has fixed it every time.

Quote:
I think I got the "auto log in" to work for me now on my desktop. I'm not sure why it works now, but it has for several log-ins.

I use Windows Explorer.

Tools

Internet Options; General; Browsing History; Delete

I selected delete for each of the following:

Tempory Internet Files, Cookies, History, Form Data

I did not delete Passwords.


Good Luck.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 26, 2009 5:55 pm 
Longtime Regular
User avatar

Joined: Sun Oct 12, 2008 8:36 am
Posts: 702
Location: St. Paulish
westhope wrote:
I'm running IE7. I posted this in this topic on Nov. 25.

Occasionally my auto-login quits working. I do the following and it has fixed it every time.

Quote:
I think I got the "auto log in" to work for me now on my desktop. I'm not sure why it works now, but it has for several log-ins.

I use Windows Explorer.

Tools

Internet Options; General; Browsing History; Delete

I selected delete for each of the following:

Tempory Internet Files, Cookies, History, Form Data

I did not delete Passwords.


Good Luck.


I did that last week... didnt work.

Out of frusteration, I did it again today... it worked! Oh we love you Windows! :evil:

_________________
Proud owner of 2 wonderful SGH holsters.
"If man will not work, he shall not eat" (2 Th 3:14)
"If you don't have a sword, sell your cloak and buy one" -Jesus (Luke 22:36)


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

This is a static archive the Twin Cities Carry forum, maintained as a public service by the current forum of record, The Minnesota Carry Forum.

All times are UTC - 6 hours


 Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


 
Index  |  FAQ  |  Search

phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group